Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Yhden pysähdyksen Takkahuone kaikkiin lämmitystarpeisiin

25.4.2023
nordpeis-salzburg-c-huonekuva-web1

Takkahuone huolehtii tulisijasi hankinnan vaihe vaiheelta alusta loppuun Suomen laajimman tulisijavalikoiman ja kattavien palveluiden avulla.

Tulisijoihin ja hormeihin sekä niiden myyntiin ja asennuksiin erikoistunut Takkahuone on paikka, josta löydät kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut.

Takkahuoneella on Suomen laajin tulisijavalikoima, josta löytyy vaihtoehtoja niin kodin kuin mökin olohuoneeseen, tupaan, saunaan ja terassille – tai mihin muualle suunnitteletkin tulisijan sijoittamista.

17 paikkakunnalla sijaitsevissa Takkahuone-myymälöissä on esillä yhteensä yli 750 mallitulisijaa kamiinoista ja kiertoilmatakoista varaaviin takkoihin ja puuhelloihin. Liikkeissä kuluttaja- ja yritysasiakkaita palvelee 26 alan rautaista ammattilaista pitkällä kokemuksella tulisijojen purkamisesta, suunnittelusta ja asennuksesta.

Koko Suomen kattava myyjä- ja asentajaverkosto varmistaa, että tulisijan hankinta helposti on mahdollista myös muualle kuin kotipaikkakunnallesi.

Valinnan vaikeudesta juuri itselle sopivaan ratkaisuun

Mikäli tulisijan hankinnasta ei ole kokemusta, saattaa tuotevalikoiman laajuus ja monipuolisuus tulisijojen erilaisten ominaisuuksien ja käyttötarkoitusten osalta yllättää.

Valintaa helpottaa tarpeidesi ja toiveidesi läpikäyminen yhdessä Takkahuoneen myyjän kanssa, jolloin sinulle oikean vaihtoehdon löytyminen nopeutuu. Asiantuntevat ammattilaisemme osaavat kertoa, mitä asioita kannattaa ottaa huomioon tulisijan asennuspaikan suhteen sekä suositella mahdollisia lisätarvikkeita valitsemasi lämmitysratkaisun vaivattoman käytön takaamiseksi.

Avaimet käteen -palvelu alusta loppuun

Tulisijan valinta on yleensä vain yksi vaihe hankinnassa. Uudis- tai saneerauskohteen mukaan myös sopivan hormin hankinta sekä asennus yhdessä tulisijan kanssa on tyypillisesti tarpeen. Useasti myös rakennus- tai toimenpideluvan hakeminen on tarpeen tulisijan hankinnan yhteydessä.

Takkahuoneen kattava palveluvalikoima varmistaa, että valitsemallesi tulisijalle myönnetään asianmukaiset luvat ja testatut sekä CE-hyväksytyt tuotteet asennetaan turvallisesti voimassa olevia rakennus- ja paloturvamääräyksiä noudattaen. Tuotteidemme asennuksiin perehdytetyt ja koulutetut tulisija- ja savuhormiasentajat varmistavat, että voit nauttia tulisijasi tuottamista hyödyistä pitkälle tulevaisuuteen.

Palvelemme sinua myös, mikäli haluat purkaa vanhan takkasi uuden tieltä. Purkupalvelumme huolehtii oikeanlaisista suojauksista ja jätteen hävittämisestä sekä mahdollisista paikkaustöistä, kuten esimerkiksi levytyksestä, tasoituksesta, maalauksesta tai laatoituksesta.

Asioidessasi missä tahansa Takkahuone-myymälässä voit hyvillä mielin luottaa siihen, että tulisijan hankinta alusta loppuun on sujuvaa ja vaivatonta.

Ota yhteyttä lähimpään myymälääsi, niin tulemme kotikäynnille arvioimaan tilannetta paikan päällä. Voit myös lähettää valokuvia tai rakennuspiirustuksia kuten pohjapiirroksen ja läpileikkauskuvat, joiden perusteella voimme laskea tarjouksen tarpeitasi vastaavalle ratkaisulle.

Hanki tulisija nyt, maksa vuoden päästä

Takkahuone-rahoituksen avulla saat 12 kuukautta korotonta maksuaikaa 10 000 euroon asti.

Ostaessasi tulisijatarvikkeet meiltä, et maksa mitään kaupan yhteydessä. Ostokuukautta seuraavana kuukautena ostoksesi lasku toimitetaan postitse kotiisi, jolloin voit valita sinulle sopivan maksuvaihtoehdon.

Saat aina 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Tämän jälkeen maksat vain käsittelymaksun 3,90 € / kk ilman ylimääräisiä korkokuluja.

Resurs Bank AB Suomen sivuliikkeen myöntämän rahoituksen hakeminen onnistuu kätevästi lähimmässä Takkahuone-myymälässä, mobiilihakemuksella tai verkkohakemuksella.

Sopivat ratkaisut saman katon alta

Takkahuone Vaasan asiakas Simone perheineen löysi sisustustakan olohuoneensa haastavan pieneen kulmaan Takkahuoneen asiantuntijan avulla.

”Toivoimme saavamme takan mahdollisimman kiinni seinään, jotta takka ei tule liikaa ulos kulmasta. Kävimme läpi erilaisia vaihtoehtoja, mutta valitsimme juuri tämän asiantuntijan suosituksen, takan ulkonäön ja sen räätälöintimahdollisuuden vuoksi – pystyimme maalaamaan takan saman väriseksi kuin kotimme seinät.”

Nordpeis Pisa -kiertoilmatakka kulmaluukulla sopi olohuoneen kulmaan täydellisesti. Sisäänrakennettu suojaseinä mahdollisti takan asentamisen kiinni seinään ja sivuhalkotila toi kaivattua säilytystilaa polttopuille takan rungossa sijaitsevan halkotilan lisäksi.

Simone mainitsee myös pitäneensä siitä, että he voivat valita luukun kehyksen ja hormin värin mieltymystensä mukaan.

Myös Takkahuone Seinäjoen asiakas Lea on ollut tyytyväinen yhdessä asiantuntevan myyjän kanssa löytämäänsä ratkaisuun. Lea löysi unelmiensa puuhellan, tilaan täydellisesti istuvan varaavan takan sekä tyylikkään kiukaan kotinsa keittiöön ja saunaan.

”Kerroin haluavani tilaan puuhellan, ja sen perusteella liikkeen asiantuntijat osasivat myös ehdottaa sopivaa takkaa. Koko projekti sujui alusta loppuun asti hyvin – ei mitään moitittavaa minulta eikä remonttia tekevältä urakoitsijaltakaan.”

Lea piti kovasti Nordpeis Salzburg C Convection varaavan takan ulkonäöstä. Kiertoilmatoiminnolla varustetun takan kulmaluukku vaikutti myös Lean ostopäätökseen, jotta tulen tuomasta tunnelmasta voi nauttia kahdesta eri suunnasta.

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle