Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Takkahuone Vaasa – Takkatalo

Viihtyisä erikoisliike mistä saat varaavat takat, vesi- sekä kiertoilmatakat, takkasydämet, kamiinat, kiukaat, teräshormit, harkkohormit sekä piipun saneeraukset/muuraukset. Meillä on myös iso valikoima lisävarusteita; liitosputket, eduspellit, puhdistusaineet, sytykkeet, puubrikettejä, puukorit, takkavälinesarjat ja paljon muuta.

Olemme vuonna 1987 perustettu yritys ja olemme toimineet yli 25 vuotta tulisija alalla.
Takkatalon myymälä sijaitsee Sepänkylässä Mustasaaren puolella, noin 1,5 km Vaasan keskustasta. Palvelemme yli 25 vuoden kokemuksella. LämpöPiste tekee myös savuhormien saneerauksia Schiedelin liukuvalumenetelmällä, ns massaus sekä putkitukset haponkestävällä putkella.
Myymälässä meillä on kaksi takkaa missä tulet palaa usein ja viihtyisä takkahuone-nurkka missä voit istua alas ja nauttia omasta limonaadistamme ja kahvista.

Meillä on Conturan Shop in Shop osasto, Nordpeis, Nunnauuni, Warmauunit, Linnatuli, Pönttöuuni, OmaDesign-takkoja, puuhellat, paljon takkasydämiä, ulko grillit sekä Sunwood Marino kaasutakkoja. Myyntinäyttelyssämme on aina yli 60 tulisijaa näytillä eri tuotemerkeiltä. Meiltä saat takkojen asennuspalvelun tarvittaessa ”tulitikkuvalmiina”, Olle, Anttu ja Johan hoitavat asennukset joustavasti.

Tervetuloa suunnittelemaan kanssamme oma takkanne, ”Tulitikku valmiiksi”!

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle