Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Tilaan sopiva takka, puuhella ja kiuas saman katon alta

Ääni sujuvalle shoppailulle! Kukapa tahtoisi käydä läpi kotikuntansa jokaisen liikkeen, kun kaiken tarvittavan voi saada saman katon alta? Takkahuoneen asiakas Lea löysi kotiinsa unelmiensa puuhellan, tilaan täydellisesti istuvan takan sekä tyylikkään kiukaan yhdellä oven avauksella. Nyt Lean kotona tuoksuu hellan herkut ja lämpimät löylyt.
Mistä liikkeestä ostit takan?
Lea: Ostin takkani Tulituote Oy -myymälästä eli Seinäjoen toimipisteeltä.
Miten päädyit ostamaan takan juuri tästä liikkeestä?
Lea: Ystäväni kanssa kiertelimme eri liikkeitä. Ihastuin tämän kyseisen liikkeen puuhellaan, ja saman katon alta löysin myös sopivan takan sekä kiukaan saunaan. Minulla ei ollut juurikaan tietoa sopivista vaihtoehdoista, mutta sain asiantuntevalta myyjältä apua.
Miksi valitsit tämän kyseisen takan?
Lea: Tämän takan upea ulkonäkö veti puoleensa. Valitsin kyseisen takan myös siksi, että liikkeen myyjä kertoi sen olevan maalattavissa täysin omaan tyyliin sopivaksi.
Mitä ominaisuuksia tarkkailit takkaa ostaessasi?
Lea: Halusin ehdottomasti varaavan takan. Muita tarkempia ominaisuuksia minulla ei ollut mielessä, vaan tein päätökseni aika lailla takan ulkonäkö edellä.
Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseesi?
Lea: Pidin kovasti takan ulkonäöstä. Juuri tämän kyseisen takan ostopäätökseen vaikutti myös se, että tulen tuomasta tunnelmasta pystyi nautiskelemaan kahdesta eri suunnasta. Lisäksi sain kaiken tarvittavan eli puuhellan, takan ja kiukaan samasta liikkeestä.
Miten ostotapahtuma sujui?
Lea: Ostotapahtuma sujui oikein hyvin. Valitsin omien mieltymysteni ja myyjän suositusten perusteella sopivat tuotteet, jonka jälkeen Tulituote Oy hoiti kaiken mallikkaasti loppuun. Takka tuotiin suoraan kotiovelle ja asennettiin puolestani.
Kuinka takan asennus meni?
Lea: Liikkeen ammattilaiset tulivat asentamaan takan. En ollut seuraamassa takan asennusta, mutta mitään ongelmia en ole takan asennuksen jälkeen havainnut.
Olet tässä nyt hetken asunut, miten tuotteet ovat toimineet?
Lea: Kaikki tuotteet eli puuhella, takka ja kiuas toimivat kuten pitääkin. Puuhellassa pidän lämmön päällä tunnelmaa luodakseni, myös takka luo tilaan hyvin lämpöä. Itse en juurikaan sauno, mutta tytär ja tyttärentytär ovat löylyissä viihtyneet.
Onko sinulla nostaa jotain tiettyä asiaa, joka koko projektissa oli erityisen hyvää?
Lea: Kerroin haluavani tilaan puuhellan, ja sen perusteella liikkeen asiantuntijat osasivat myös ehdottaa sopivaa takkaa. Koko projekti sujui alusta loppuun asti hyvin – ei mitään moitittavaa minulta eikä remonttia tekevältä urakoitsijaltakaan.
Kaikki kodin tulisijat samasta osoitteesta
Lean ihanassa kodissa tulen rauhoittava lämpö ja tunnelma toistuu jokaisessa tilassa. Löylytunnelmaa tuova kiuas, liekeillään lumoava takka sekä ruoanlaitossa loistava puuhella tekevät talosta kotoisan. Erilaiset kodin tulisijat toimivat lisäksi myös tilan tähtinä, jotka taatusti vangitsevat kutsuvieraiden katseet.
Tervetuloa vierailemaan Tulituotteella Seinäjoen myymälässä, tai mikäli toivot takkasi löytyvän vaikkapa Vaasasta tai Torniossa, löydät Takkahuoneen palvelevat myymälät myös näiltä paikkakunnilta. Katso kaikki Takkahuoneen myymälät täältä.

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle