Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Näin löytyi täydellinen takka tilan haastavimpaan kulmaan

Olipa tila sitten pieni, pyöreä, suuri tai kulmikas, löytävät Takkahuoneen asiantuntijat siihen täydellisesti istuvan ratkaisun – Takkahuoneen asiakkaan Simonen koti on loistava esimerkki siitä, kuinka kulmikkaatkin haasteet on mahdollista selättää! Nyt Simonen pieni perhe saa kokoontua nauttimaan yhdessäolosta ja tulitanssin tuomasta tunnelmasta.

Mistä liikkeestä ostitte takkanne?
Simone: Ostimme takkamme Takkatalo Spishuset -myymälästä eli Mustasaaren toimipisteeltä.
Miten päädyitte ostamaan takan juuri tästä liikkeestä?
Simone: Aiemmin asuimme rivitalossa, johon ostimme takan samasta liikkeestä. Valitsimme juuri tämän liikkeen aiempien hyvien kokemusten sekä liikkeen sijainnin vuoksi. Olemme aina saaneet hyvää palvelua, ja liike sijaitsee lähellä meitä.
Miksi valitsitte tämän kyseisen takan?
Simone: Halusimme takan huoneen kulmaan, joka ei kuitenkaan ole kovin tilava. Toivoimme saavamme takan mahdollisimman kiinni seinään, jotta takka ei tule liikaa ulos kulmasta.
Kävimme läpi erilaisia vaihtoehtoja, mutta valitsimme juuri tämän takan Takkatalo Spishusetin asiantuntijan suosituksen, takan ulkonäön ja sen räätälöintimahdollisuuden vuoksi – pystyimme maalaamaan takan saman väriseksi kuin kotimme seinät.
Mitä ominaisuuksia tarkkailitte takkaa ostaessanne?
Simone: Kodissamme on maalämpö, joten etsimme takkaa ainoastaan tuomaan tunnelmaa pimeisiin iltoihin. Aikaisemmassa rivitaloasunnossamme tuli jopa niin lämmin takan ollessa päällä, ettei sohvalla pystynyt edes istumaan. Toki rivitaloasunto oli pienempi kuin tämä nykyinen asunto, mutta halusimme kuitenkin olla tarkkoja sen suhteen, ettei takka tuo kotiin liikaa lämpöä. Tällä takalla on siis täysin sisustustakan rooli.
Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseenne?
Simone: Takka oli ulkoisesti miellyttävä eikä teholtaan liian lämmittävä. Takan tulipesä eli takkasydän oli myös tarpeeksi korkealla, jotta liekkien luomasta upeasta näystä pystyisi nauttimaan kaikkialta. Lisäksi pidimme siitä, että tämä kyseinen takka oli maalattavissa.
Kuinka takan asennus meni?
Simone: Takan asensi liikkeen asiantuntija. Autoimme häntä kantamaan takan sisään asuntoon, jonka jälkeen hän hoiti koko asennustyön. Me emme siis tehneet itse mitään, vaan takan asennus hoitui todella helposti ammattilaisen toimesta.
Olette jo tovin kerenneet asustella tässä takan kanssa, miten takka on toiminut?
Simone: Takka on toiminut hyvin, mitään ongelmia ei ole ollut. Saimme takan mukana myös ylimääräisen kahvan, jonka vaihdoimme jälkikäteen alkuperäisen kahvan tilalle. Kahvan vaihto sujui meiltä helposti.
Onko takassa jotain tiettyä ominaisuutta, joka on erityisesti miellyttänyt ja missä tilanteessa?
Simone: Yksi erityisen miellyttävä, takkaan liittyvä ominaisuus on ostamamme tyylikäs puulokero, johon saamme kasattua polttopuut kauniisti. Lisäksi pidimme siitä, kuinka saimme valita myös piipun sekä luukun kehikon värin mieltymystemme mukaan.
Onko teillä nostaa jotain tiettyä asiaa, joka koko projektissa oli erityisen hyvää?
Simone: Erityisen hyvää koko projektissa oli etenkin se, että Takkatalo Spishuset -liikkeen omistaja tuli luoksemme katsomaan, millainen ratkaisu sopii juuri tähän kyseiseen tilaan. Hän ymmärsi heti, mitä halusimme ja osasi neuvoa kohti oikeita valintoja.
Rakennusurakoitsijan ollessa samaan aikaan paikalla, kertoi hän myös urakoitsijalle tulevasta takkaratkaisusta.
Tilaan täydellinen takka luo lämpimiä muistoja vuosien ajan
Jokainen koti on erilainen – ja niin myös jokainen asukas. Takkahuoneen asiantuntijat auttavat löytämään jokaista senttimetriä myöten tilaan sekä asukkaan tarpeisiin täydellisesti istuvan takan, jonka ääressä ne ihanat, lämpimät muistot syntyvät.
Talvi tuntuu tunnelmalliselta lämpöisen takan ääressä, kaakaokupponen kädessä ja vaahtokarkit tikun nokassa. Mitäpä jos kutsuisit tänä talvena tunnelman luoksesi?
Kuten Simonen, myös sinun unelmiesi takka voi odottaa lähempänä kuin luuletkaan. Takkahuoneen myymälät palvelevat ympäri Suomen, jotta löydät sen oikean läheltä.
Tervetuloa vierailemaan Vaasassa Takkatalo Spishuset myymälässä, tai mikäli toivot takkasi löytyvän vaikkapa Lappeenrannasta tai Kuopiosta, löydät Takkahuoneen palvelevat myymälät myös näiltä paikkakunnilta. Katso kaikki Takkahuoneen myymälät täältä.

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle