Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Nordpeis Salzburg L Convection ja Warma-Uunit Fiona 100 varaavat takat vertailun voittajia

24.10.2023
nordpeis-salzburg-L-convection-takka-varaava-heat-storing-fireplace-01

Nordpeis Salzburg L Convection ja Warma-Uunit Fiona 100 veivät voiton Taloekspertin varaavien takkojen vertailussa.

Lämmityskauden lähestyessä jälleen on hyvä kiinnittää huomiota asuntojen lämmitysmuotoon. Tulisijat ja erityisesti varaavat takat ovat energia- ja kustannustehokkaita lämmityslaitteita, jotka vähentävät lämmityksestä muodostuvia kuluja varsinkin sähkölämmitteisissä kiinteistöissä.

Taloekspertti arvioi varaavia takkoja Paras varaava takka 2023 -vertailussa, jossa Nordpeis Salzburg L Convection ja Warma-Uunit Fiona 100 selvisivät kategorioidensa voittajiksi. Nordpeis Salzburg L Convection on vertailun mukaan paras varaava takka omakotitaloon, ja Warma-Uunit Fiona 100 on pras suuri varaava takka.

Nordpeis Salzburg L Convection on paras varaava takka omakotitaloon

Nordpeis Salzburg L Convection sai täyden kympin arvosanan Taloekspertin vertailussa muun muassa erinomaisen energiatehokkuutensa ja minimaalisen lämpöhäviön, tehokkuutensa ja muotoilunsa ansiosta.

Kiertoilmatatoiminnolla varustettu varaava takka Nordpeis Salzburg L Convection yhdistää kiertoilmatakan ja varaavan takan parhaat puolet:

  • kiertoilmaritilän avulla takka luovuttaa lämpöä välittömästi sen sijaan, että sinun tarvitsee odottaa koko varaavan takan massan lämpiämistä useiden tuntien ajan, ja
  • varaavan massansa ansiosta takka luovuttaa lämpöä pitkään yhdellä pesällisellä puuta, jopa yli 27 tuntia.

Oliviinikivestä valmistettu PowerStone-betoni lämpiää tuplakiertotoiminnolla ja minimoi syntyvän lämpöhäviön, mikä tekee Salzburg L Convection -mallista yhden markkinoiden energiatehokkaimmista takoista. Tästä syystä kyseinen takka soveltuu loistavasti myös suuremman omakotitalon lämmittämiseen.

Takan korkeutta on mahdollista lisätä omaan sisustukseen sopivaksi ala- tai yläkorotuksella. Myös tulisijan pintamateriaali tarjoaa rajattomat mahdollisuudet maalata takka halutun väriseksi tai esimerkiksi laatoittaa mieleiselläsi tavalla. Suuren lasiluukun ansiosta Salzburg L Convection tuo lämpöisen kodikkaan tunnelman kotiisi nopeasti ja vaivattomasti.

Hinta: alkaen 5 580 euroa

Warma-Uunit Fiona 100 on paras suuri varaava takka

Warma-Uunit Fiona 100 pärjäsi vertailussa muun muassa minimaalisen lämpöhäviön takaavan kotimaisen Puupihi-tekniikan, räätälöitävyytensä ja suuren lämmitysalan ansiosta. Yksi pesällinen puuta lämmittää Fiona-takkaa noin vuorokauden ajan.

Lempeää lämpöä tasaisesti ja pitkään luovuttavaa Fiona 100 -takkaa on saatavilla etulasilla tai oikea- tai vasenkätisellä kulmaluukulla sekä leivinuunillisena versiona.

100 mm lisäkorotuksilla korkeutta voi lisätä jopa 2,3 metriin asti, jolloin myös takan lämmönvarauskyky ja hyötysuhde paranevat.

Laadukkaat kotimaiset materiaalit yhdistettynä Puupihi-teknologiaan takaavat yli 80 prosentin hyötysuhteen ja yli vuorokauden mittaisen lämmönluovutuksen. Tämä tehokas takka pitää suuremmankin talon mukavan lämpimänä myös kovilla pakkasilla.

Fiona-mallisto tarjoaa useita vaihtoehtoja räätälöidä tulisija mieluisan näköiseksi luukun sekä tuhkalaatikoiden ja nokiluukkujen kansien väristä takan pinnoitukseen slammattuna tai osittain tai kokonaan kaakeloituna.

Hinta: alkaen 5 130 euroa

Pyydä tarjous varaavasta takasta piippuineen ja asennuksineen lähimmältä Takkahuone-myyjältäsi!

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle