Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Uskomattoman laaja takkavalikoima

22.1.2020
takkahuone-katosta-roikkuva-takka-me

Takkaliikkeeseen saapuva asiakas voi yllättyä. Erilaisten tulisijojen ja takkojen valikoima on valtava. Lisäksi se uudistuu koko ajan.

Ei ole enää itsestään selvää, että kotiin tai vapaa-ajan asuntoon valittava tulisija olisi ennakkomielikuvan mukainen, neliskanttinen suoraluukkuinen takka, vaikka sekin edelleen on pitänyt suosiotaan.

Takkahuone-liikkeeseen astuessasi löydät aina laajan valikoiman erilaisia takkamalleja. Pyöreitä, ellipsin muotoisia, kulmaluukullisia, läpipesällisiä takkoja. Takoissa voi olla käteviä halkosäilytyslokeroita tai halkotiloja, joiden avulla rakennat takastasi entistäkin hienomman kokonaisuuden sisustukseen. Takkamalleista on esillä yleensä suosituimmat takkamallit ja takkasarjat, sekä erilaisia pinnoitevaihtoehtoja. Takkahuoneen liikkeissä voit kuitenkin kokea täysiä yllätyksiä – ja tehdä sinun kotisi takasta todella poikkeuksellisen!

 

Miltä kuulostaisikaan

 

Eikä tässä vielä kaikki. Jos valtavasta valikoimastamme ei löydy siltikään sitä oikeaa mallia – olemme erikoistuneet myös yksilöllisiin, uniikkeihin takkoihin. Anna erikoistuneen tulisijamyyjämme auttaa sinua valitsemaan parhaiten soveltuvan takan.

 

Takkahuone Oulu / Sami Ronkainen

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle