Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Haas+Sohn 75,5 SF puuhella

Alk. 3 690  sis. alv 24%

Kerää useita tuotteita tarjouskoriin, jossa voit pyytää kaikista tuotteista tarjoksen yhdellä kerralla!

Tuotetunnus: N/A Tuoteryhmät: ,

Osamaksulla tuotteet kotiisi! Maksa laskulla tai osissa. Takkahuone-tilillä valitset sinulle sopivimman maksuvaihtoehdon.

Haas+Sohn on aloittanut jo vuonna 1854 lämmityslaitevalmistuksen, ja on tunnettu myös Suomessa 70-luvulla öljykamiinoistaan.

75.5 SF on huippulaadukas ja monipuolinen lämmitys- ja ruoanlaittolaite. Tuotteesta on saatavilla vasen sekä oikeakätiset versiot. Oikeankätisessä versiossa hormiliitäntä voidaan kytkeä vakiona hellan oikeasta reunasta takaa, oikeasta kyljestä tai päältä, mikäli käytetään teräskantta. Vasenkätisessä versiossa hormiliitokset vasemmalla puolella. Saatavilla myös keraaminen kansi, josta ei ole liitäntämahdollisuutta ylöspäin. Tulipesän luukussa sekä uunissa on tuplalasi, joka vähentää ruoanlaittajan jalkoihin kohdistuvaa säteilylämpöä. Lasiluukun runko valurautaa. Kuoret emaloitua terästä. Helppokäyttöinen sytytysavustin (suoraveto)  ja ilmansäätöventtiili. Tulipesässä nykyaikainen polttotekniikka, jossa ilmaa ohjataan tulipesään arinoiden alapuolelta, tulipesän taustalta ja sivuilta (jälkipoltto), sekä ns. ilmahuuhtelu lasiluukulle lasin ylä- ja alareunasta, joka auttaa pitämään lasiluukun puhtaana mahdollisimman pitkään. Tulipesän kyljet ovat paksua keraamikiveä, joka nostaa polton lämpötilaa ja parantaa hyötysuhdetta. Valurautaiset arinat, joissa ravisteluvipu. Ison 6,5 l kokoinen tuhka-astian ansiosta tuhkia ei tarvitse tyhjätä joka päivä! Tuhka-astia on piilotettu tulipesän luukun taakse. Säädettävät seisontajalat, ja etusokkelin peitelevy. Tehokkaassa paistouunissa paistat ruoat kuten normaalissa sähköuunissa. Paistolämpötila nousee tarvittaessa yli 250 °C lämpötilaan. Pintakuoret emaloitua terästä, väri antrasiitti ja valkoinen.

Lisätarvikkeena saatavilla: Keraaminen keittotaso, konvektiokylkilevy 55 mm (0 mm turvaetäisyyys), paloilmaliitossarja.

Kuvaus

Mitat (L x K x S): 750 x 850-880 x 600 mm
Teho: 7,5 kW
Paino: 139 kg
Tulipesän koko (L x K x S): 215 x 250 x 410
Luukun koko (L x K): 175 x 200
Hyötysuhde: 80 %
Hormiliitos: 120 mm
Savukaasujen lämpötila: 312 °C
Energialuokka: A+
Ulkoinen paloilmanotto: Kyllä, 61 mm

Turvaeäisyydet palavaan:
Sivuilla: vaatii palamattoman muurin, tai konvektiosuojan sivulle 55 mm tai 200 mm
Takana: vaatii aina palamattoman muurin (tai 200 mm)
Edessä: 700 mm

Valmistusmaa: Itävalta

Valmistajan kotisivut: www.haassohn.com

Lisätiedot

Kätisyys

Hormilähtö vasemmalla, Hormilähtö oikealla

Väri

Antrasiitti, Valkoinen

Keittotaso

Teräs, Keraaminen

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle