Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Savuhormin valinta

1.12.2020
schiedel-permeter-smooth-kevythormi-takkahuone

Takka tarvitsee tietenkin kumppanikseen turvallisen ja toimivan savuhormin.

Me Takkahuone-ketjussa olemme keskittyneet tutkitusti turvallisiin Schiedel-hormeihin. Heidän valikoimansa kattaa erilaiset hormitarpeet.

Schiedel omaa yli 70 vuoden kokemuksen savuhormien valmistuksesta ja kehittämisestä.

Nykyisin yleisin on teräshormi, se on kevyt, ei vie ylimääräistä lattiatilaa ja on edullisin vaihtoehto, jos taloon asennetaan yksi tai yksittäisiä hormeja. Schiedel-teräshormien eriste on keraamista Superwool Plus -eristettä. Samaa materiaalia käytetään teollisuuden uuneissa ja se kestää jopa 1200 asteen lämpötiloja sintraantumatta ja painumatta. Rakenteiden läpiviennit on testattu ja esimerkiksi yläpohjan villatilassa hormin ympärille asennetaan 100 mm paksu lisäeriste. Tässä asiassa enempi on parempi.

Teräshormeja saa useissa eri väreissä ja mikä parasta, toimitukseen saa mukaan kaikki läpivienteihin tarvittavat materiaalit ja muut asennustarvikkeet, Takkahuone-jälleenmyyjäsi auttaa sinua näiden tarvikkeiden valitsemisessa.

Myös harkkohormeja asennetaan edelleen vaikka niiden osuus onkin vähentynyt. Schiedelin valikoimiin kuuluvat eristetyt harkkohormit 1-, 2- tai 3-hormisina sekä hohkakivihormit. Lisäksi valikoimaan kuuluvat saneeraustuotteet.

Valitsemalla kumppaniksesi vahvan kokemuksen omaavan valmistajan ja asiantuntevan myyntiverkoston, voit luottaa siihen että saat aina parhaat hormiratkaisut.

 

Veksi Kanninen

Takkahuone Kerava

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle