Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Takka katetun terassin lämmön tuojana ja tunnelman luojana

Takkamalli: Contura 596

Joulupukin kotikaupungissa, Lapin sykkeessä pakkaset paukkuvat. Rovaniemen ylle laskeutuva talvi saa monet luopumaan kotinsa terassin tunnelmasta, mutta Takkahuoneen asiakas Antti nauttii siellä lämmöstä kera upeiden talvimaisemien. Contura-merkkisen kiertoilmatakan luoma lämpö tuo koko perheen lasitetulle terassille viettämään aikaa yhdessä – tässä takassa yhdistyy tyylikkyys ja käytännöllisyys.
Mistä liikkeestä ostit takan?
Antti: Ostin takan Takkamestarit-liikkeestä eli Rovaniemen toimipisteeltä.
Miten päädyit ostamaan takan juuri tästä liikkeestä?
Antti: Tutustuin eri takkavaihtoehtoihin, ja kävin Takkamestarit-liikkeessä katsomassa vaihtoehtoja paikan päällä. Liikkeessä minua palveli erittäin ammattitaitoinen myyjä, jonka avulla löysin mieluisan takan ja päädyin ostamaan sen tästä kyseisestä liikkeestä.
Miksi valitsit tämän kyseisen takan?
Antti: Etsin kiertoilmatakkaa, sillä kodissani ei ollut tarvetta lämpöä tuovalle, varaavalle takalle. Tämän kyseisen takan kokoon nähden hyvät tehot tekivät vaikutuksen. Lisäksi tämän Contura-merkkisen takan muotoilu oli esteettisesti hyvin kaunis.
Mitä ominaisuuksia tarkkailit takkaa ostaessasi?
Antti: Halusin takan olevan tyylikäs sisustuselementti, joka kykenisi lämmittämään katetun terassin etenkin talvella. Tarkkailin takassa ominaisuuksia, jotka tekisivät siitä sopivan juuri tähän tilaan ja käyttötarkoitukseen.
Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseesi?
Antti: Takan upean muotoilun lisäksi ostopäätökseeni vaikutti sen lämmitysteho. Vaikka takan tarkoitus ei ollut toimia kodin lämmityksenä, halusin sen kuitenkin tuovan lämpöä katetulle terassille, jossa muuta lämmitystä ei ole.
Miten ostotapahtuma sujui?
Antti: Ostotapahtuma oli hyvin jouheva, taisi olla kokonaisuudessaan viiden minuutin homma. Kävimme myyjän kanssa läpi eri takkamalleja, joista hänellä oli selvästi paljon tietoa. Erittäin ammattitaitoisen myyjän kertoman perusteella päädyin ostamaan takan.
Kuinka takan asennus meni?
 Antti: Valitsin asennuspalvelun takan asentamiseksi. Tässä takassa erityisen käytännöllistä on se, että takka kääntyy 180 astetta. Tarkistimme yhdessä asentajien kanssa takan soveltuvuuden paloturvallisuusrajojen suhteen, ja kun kaiken todettiin olevan kunnossa, asentajat tekivät työnsä ammattitaitoisesti muutamassa tunnissa.
Onko sinulla nostaa jotain tiettyä asiaa, joka koko projektissa oli erityisen hyvää?
Antti: Nykypäivänä kun tekee ostopäätöksen tuotteesta tai palvelusta, on loppujen lopuksi tuote tai palvelu harvoin täysin sellainen, mitä siitä luvattiin ostotilanteessa. Tämä kuitenkin oli. Halusin erityisen takan, joka on osa kokonaisuutta, ja tähän olen todella tyytyväinen.
Olet jo tovin kerennyt asustella tässä takan kanssa, miten takka on toiminut?
 Antti: Takka on toiminut oikein hyvin, eikä mitään ongelmia ole ollut. Takan lämmitysteho on ollut loistava – juuri sellainen kuin sen luvattiin olevan. Viime jouluna kovimpien pakkasten aikaan on terassilla pystynyt ihan paitasillaan pelaamaan lautapelejä.
Onko takassa jotain tiettyä ominaisuutta, joka on erityisesti miellyttänyt ja missä tilanteessa?
Antti: Lämmitystehon lisäksi takan esteettiset ominaisuudet ovat miellyttäneet. Takka on ehdottomasti terassin upein sisustuselementti. Tässä talossa terassi on L-kirjaimen muotoinen, mutta takka näyttää silti hienolta mistä tahansa päin terassia. Takassa on etu- ja sivulasit, jotka tuovat liekit näyttävästi esille joka suunnasta.
Takka on niin upean näköinen, että osa vieraistani on takan nähtyään päätyneet ostamaan omaan kotiinsa samanlaisen
Näyttävästi roihuavat liekit vangitsevat katseen revontulien tapaan Rovaniemen revontulet tanssivat taivaalla, ja takan näyttävät liekit tuovat tunnelmaa
kodissa. Upea tulipesä luo kotiin tai terassille kaivattua lämpöä, joka kutsuu koko perheen nauttimaan yhteisestä ajasta sekä talven taiasta.
Takkahuoneen myymälät ympäri Suomen palvelevat sinua silloin, kun haaveilet unelmiesi takasta. Täydellisen takan löytämisen ei tarvitse tuntua neulan etsimiseltä heinäsuovasta, sillä Takkahuoneen asiantuntijoiden kanssa prosessi sujuu alusta loppuun asti vaivattomasti.
Tule tutustumaan takkoihin ympäri suomen, esim myymälät löydät aina Rovaniemeltä Turkuun

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle