Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Asiakastarina: uuden kodin sisustustakka kerää katseita ja kehuja

Takkahuoneen asiakkaat Maria ja Tero rakennuttivat Rovaniemen maisemiin ihanan, oman kodin, jonka tunnelman sisustustakka tulisi viimeistelemään. Tarkka visio unelmien takasta sekä meneillään olevan rakennusprojektin aikataulu toivat takan hankintaan haastetta, mutta takan hankinta sujui mutkattomasti Takkahuoneen asiantuntijoiden ansiosta. Lopulta takaksi valikoitui huippulaadukas saksalainen LEDA SERA -kiertoilmatakkasydän ja huipputurvallinen Schiedel Permeter Smooth -teräshormi.

Tyylikäs takka kruunaa kokonaisuuden

Mistä liikkeestä ostitte takkanne?

Maria: Ostimme takkamme Takkamestarit Oulu & Rovaniemi myymälästä.

Miten päädyitte ostamaan takan juuri tästä liikkeestä?

Maria: Meillä oli hyvin tarkka visio siitä, millaisen takan haluamme. Piirsimme paperille toiveemme ja tämä kyseinen liike pystyi ne toteuttamaan.

Tero: Takan koko oli meille ratkaiseva tekijä, sillä tarvitsimme tarkkojen mittojen mukaisen takan. Katsoimme netistä, että tästä liikkeestä saisimme mittatilaustakan.

Miksi valitsitte tämän kyseisen takan?

Maria: Valitsimme tämän kyseisen takan, sillä halusimme takassa olevan iso, ylöspäin aukeava takkaluukku sekä molemmin puolin näkyvä tulipesä.

Tero: Aika moni valmistakoista jäi pois vaihtoehdoista näiden ominaisuuksien puuttuessa, joten tämä kyseinen mittatilaustyönä meille tehty takka oli valintamme.

Mitä ominaisuuksia tarkkailitte takkaa ostaessanne?

Tero: Kodissamme on maalämpö, joten takan lämmitysteho ei ollut kriteeri. Varaavan takan sijaan etsimme sisustustakkaa — tarkkailimme siis takan designia.

Maria: Lisäksi halusimme yhtenäisen piipun, sillä edellisessä kodissamme olleen takan piippu jouduttiin rakentamaan monessa eri osassa.

Mitkä asiat vaikuttivat ostopäätökseenne?

Maria: Ostopäätöksemme vaikutti se, että tästä liikkeestä saimme toiveidemme mukaisen takan toimitettuna meille sopivassa aikataulussa.

Tero: Rakennutimme talon, joten takan piti olla toimitettuna tiettynä ajankohtana, jotta muut rakennustyöt eivät lykkääntyisi. Saimme mieleisemme takan hyvään hintaan ja talon rakentamisen edistymisen kannalta oikeaan aikaan toimitettuna.

Miten ostotapahtuma sujui?

Tero: Kerroimme toiveemme takan muotoilun ja mittojen suhteen sekä esitimme aikatauluehdotuksemme, jonka jälkeen saimme myöntävän vastauksen kera hintatarjouksen. Koko ostotapahtuma hoitui helposti etänä puhelimen välityksellä.

Kuinka takan asennus meni?

Maria: Takan asennus sujui juuri kuten liikkeestä luvattiin. Takkalasissa oli pieni särö, jonka tarkkasilmäiset asentajat havaitsivat heti ja hoitivat vaihdon uuteen.

Onko teillä nostaa jotain tiettyä asiaa, joka koko projektissa oli erityisen hyvää?

Tero: Koko projektissa erityisen hyvää oli ehdottomasti myyjän sekä asentajien ammattitaito. Tämän tilan korkeus on yli 3 metriä, joten oli hankalaa kuvien ja mittojen avulla hahmottaa täydellinen korkeus takalle. Myyjä osasi ratkaista ongelman jo myyntivaiheessa sanoen, että asentajat voivat rakentaa takan tiettyyn korkeuteen, jonka jälkeen saisimme vielä itse päättää, haluammeko esimerkiksi korottaa tai madaltaa takkaa.

Halusimme korottaa takkaa — ja asentajat hoitivat homman. Asentajat olivat todella ammattitaitoisia! Takka oli huolellisesti asennettu muutamassa päivässä. Heistä kyllä huomasi, etteivät olleet ensimmäistä kertaa takkaa asentamassa.

Olette jo tovin kerenneet asustella tässä takan kanssa, miten takka on toiminut?

Tero: Vähän reilun vuoden ajan olemme asustelleet takan kanssa. Takka on toiminut kuten pitääkin, vetää hyvin eikä savuttele sisälle.

Onko takassa jotain tiettyä ominaisuutta, joka on erityisesti miellyttänyt ja missä tilanteessa?

Maria: Aina kun takassa on tuli ja olemme kutsuneet vieraita, he ihailevat ja kehuvat takkaa upeaksi. Takka sijaitsee ihan keskellä taloa toimien kauniina sisustuselementtinä sekä katseen vangitsevana tunnelman luojana. Koko tulipesän ei tarvitse olla täynnä suuria liekkejä, vaan pienetkin liekit riittävät tekemään takasta ja tunnelmasta todella hienon. Tämä takka tuo uuteen taloon kodin tuntua sekä hieman myös lämpöä.

Mittatilaustakka kodin kauneimpana keskipisteenä

Marian ja Teron visio täydellisestä takasta toteutui jokaista senttimetriä myöten. Heidän unelmiensa koti sai arvoisensa keskipisteen, joka kerää katseita ja kehuja myös läheisiltä. Mittatilaustyönä tehty sisustustakka on ainutlaatuinen osa pariskunnan yhteistä kotia.

Takkahuoneen asiantuntijat ympäri Suomen palvelevat ja auttavat löytämään täydelliset takkaratkaisut niin uusiin kuin vanhoihinkin ja suuriin kuin pieniinkin koteihin.

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle