Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Takkahuone Osuuskunta mediassa: Yritysmaailma

21.4.2024
Takkahuone-mediassa-Yritysmaailma

Takkahuoneen valikoimasta löytyy runsaasti vaihtoehtoja eri lämmitystarpeisiin, niin uudiskohteisiin kuin vanhojen saneraamiseen.

Takkahuone-ketjuun kuuluva Takkamestarit Oulu & Rovaniemi tarjoaa Euroopan parhaat tulisijat

Yritysmaailma haastatteli Takkamestarit Oulu & Rovaniemen toista kauppiasta Sami Ronkaista.

Takkamestarit Oulu & Rovaniemi on vuonna 2010 perustettu yritys, joka erikoistuu kiertoilmatakkojen ja varaavien tulisijojen myyntiin, suunnitteluun ja asennukseen. Oulussa ja Rovaniemellä toimiva yritys on osa maanlaajuista Takkahuone-liikeketjua, tarjoten markkinoiden laajimman valikoiman kotimaisia ja muita eurooppalaisia tuotemerkkejä, jotka täyttävät tiukimmatkin turvallisuus- ja päästövaatimukset.

Takkahuone Oulun ja Rovaniemen myymälät ovat on täyden palvelun tulisijakauppoja, joista saa kaiken tulisijahankinnassa tarvittavan aina suunnittelusta toteutukseen saakka.

Ensiluokkainen kokonaispalvelu yksittäisille kotitalouksille kuin myös rakennusliikkeille ja talotehtaille perustuu vankkaan asiakaspalveluosaamiseen, laadukkaisiin tuotteisiin ja ammattitaitoiseen asennuspalveluun.

Yhteistyössä asiantuntijan kanssa kartoitetaan ja arvioidaan kullekin kohteelle sopiva tulisijavaihtoehto. Oikean tulisijavaihtoehdon valinta riippuu kohteesta ja sen käyttäjästä.

Takkahuoneen valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten uudisrakennusprojektista tai vanhan kohteen saneerauksesta.

Koko artikkelin kattavan haastattelun Samista voi lukea täältä.

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle