Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Takkahuone Osuuskunta mediassa: Takkayrittäjät yhdistivät voimansa

27.12.2023
Osuustoiminnan-Talousmedia-blaze-2178749_1280-1024x683

Valtakunnallinen Takkahuone Osuuskunta toimii 15 tulisija-alan yrityksen voimin, sillä yhdessä olemme enemmän. Lue Osuustoiminnan Talousmedian artikkeli toiminnastamme.

Takkahuone Oulun kauppias Sami Ronkainen

Osuustoiminnan Talousmedia haastatteli Takkahuone Osuuskunnan toimitusjohtajaa Sami Ronkaista, joka toimii myös Takkahuone Oulun, eli Takkamestarit Oulu Oy:n toisena kauppiaana.

Takkahuone Osuuskunta koostuu viidestätoista jäsenyrityksestä, joilla on yhteensä 17 myyntipistettä eri puolilla Suomea. Palvelemme asiakkaita niin suurissa myymälöissä kuin alueellisissa satelliitti- ja kausipisteissäkin.

Osuuskuntamme sai innoituksen Ruotsista, jossa vastaava Eldaputiken-ketju on menestynyt. Huomattiin, että alalla oli paljon yhteisiä intressejä, mutta yritykset toimivat erillään. Tämä johti Takkahuoneen perustamiseen vuonna 2019, ja aluksi 11 yritystä liittyi osuuskuntaan. Myöhemmin olemme saaneet lisää jäseniä vahvistamaan ketjun asemaa Suomen markkinoilla.

Yhteistyö on ollut avainasemassa kovassa kilpailussa. Osuuskunta pyrkii turvaamaan jäsentemme paikallisten kivijalkamyymälöiden tulevaisuuden yhteisvoimin. Takkahuone-liikkeiden toimintaperiaate on yhtenäinen, jossa yrittäjät ja myyjät hoitavat kaiken myynnistä ja suunnittelusta asiakaspalveluun.

Takkahuoneella on Suomen laajin tuotevalikoima, joka korostaa laadukkaita ja sisustuksellisia tulisijoja eri maista.

Koko artikkelin kattavan, syvällisemmän katsauksen Takkahuone Osk:n toimintaan voi lukea täältä.

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle