Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Takkahuone Lappeenrannan kauppias Marko Lallo Vuoden Yksinyrittäjä 2023

27.12.2023
Marko-Lallo-vuoden-yksinyrittaja-2

Etelä-Karjalan Yrittäjät palkitsi Vuoden Yksinyrittäjä -tunnuksella Marko Lallon yrityksenään Saimaan Takkakeskus Oy.

Takkahuone Lappeenrannan kauppias Marko Lallo on palkittu Vuoden Yksinyrittäjä 2023 -tunnustuksella Etelä-Karjalan Yrittäjien toimesta.

Palkintolautakunta perusteli vuodesta 2002 lähtien tulisija-alalla toimineen Lallon valintaa yrityksen hyvällä kannattavuudella Markon saavutettua asiakkaiden luottamuksen jämäkällä toiminnallaan: ”Saimaan Takkakeskus toimii verkostomaisesti muiden yritysten kanssa ja yhdessä näiden kanssa tarjoaa valmiita ratkaisuja asiakkailleen säilyttäen pienen yrityksen ketteryyden.”

”Yrittäjäpalkinto merkitsee minulle tosi paljon. Tuntuu, että työ on huomattu ja siitä saa taas lisää virtaa jatkamiseen”, Marko kertoo Etelä-Karjalan Yrittäjien videolla.

Uransa alussa Marko toimi takkavalmistaja Tulikiven aluemyyntiedustajana, vastaten koulutuksesta ja myynnistä Etelä-Savon, Länsi-Savon, Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson alueella. Vuodesta 2006 lähtien hän on toiminut yrittäjänä, jolloin Tulikiven jälleenmyynti siirtyi rautakaupoista omiin myymälöihin.

Kymmenen vuotta myöhemmin hänen yrityksensä toiminta laajeni edustamaan myös muiden takkavalmistajien valikoimia. Nykyään Takkahuone Lappeenrannan myymälällä on laaja valikoima varaavia takkoja, kiertoilmatakkoja, kaminoita, puuhelloja, takkasydämiä ja kiukaita. Suonionkadun liikkeessä on esillä noin 50 mallitulisijaa.

Marko toimii yksinyrittäjinä työskentelevien sopimusasentajien kanssa, ja sama porukka on tehnyt yhteistyötä hyvässä hengessä jo kohta 20 vuotta. Yrittäjä itse osallistuu edelleen asennustöihin, joka tuo mukavaa vastapainoa myyntityöhön.

”Yrittäjänä olemisessa kiehtoo tietynlainen vapaus, kun voi itse suunnitella ja päättää asioista. Työaika on hyvin joustava myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella. Silloin kun on kiire tehdä pitkää päivää, vaikka seitsemän päivää viikossa aamusta iltaan. Sitten kun on rauhallisempaa, niin voi hiukan huilata ja ladata akkuja”, Marko kertoo.

Onnea Markolle Vuoden Yksinyrittäjä 2023 -palkitsemisen johdosta koko Takkahuoneen puolesta!

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle