Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Pakkaspäivinä parasta on takkatuli!

16.2.2021
whatsapp-image-2021-02-08-at-12-46-46-1

Helmikuun nimi tulee jäähelmistä, joita näkyy puun oksilla suojasään jälkeisillä pakkasilla. Jäätä ja pakkasia helmikuussa usein riittääkin. Talvi on kylmimmillään Pohjois-Suomessa tammikuun lopulla, ja Etelä-Suomessa helmikuun alkupäivinä. Ja juuri nämä kuukaudet kaipaavat iltoihin takkatulen lempeää lämpöä.

 

 


Kevättä kohti ollaan kuitenkin menossa. Aurinko paistaa välillä kirkkaasti mutta vielä sen säteet eivät oikein jaksa lämmittää. Koululaisilla alkaa hiihtoloma helmikuun loppupuolella. Toivottavasti ennustusten mukaisesti myös eteläisessä suomessa saadaan nauttia kerrankin talvisesta hiihtolomasta. Onhan Suomen talvinen luonto kaunis kaikessa valkoisuudessaan.

 

 


Olipa hiihtolomien kelit sitten mitä tahansa, on nyt oikea aika nauttia luonnosta ja raikkaasta ulkoilmasta. Oli tarjolla sitten paukkupakkasia tai kosteaa loskaa, voi aina reippaan ulkoilupäivän jälkeen lämmitellä takkatulen äärellä posket punaisena. Hörpätä kupin kuumaa kaakaota ja kääntää katseensa kohti tulevaa kevättä ja kesää. Sieltä se on jo nurkan takaa tulossa, odotellaan vaan rauhassa, lisätään puita takkaan ja nautitaan tästä hetkestä.

 

Sanna ja Mika Leinonen / Takkahuone Pori

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle