Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle

Conturan uutuustakat esittelyssä

25.6.2024
contura-210-takka-kiertoilmatakka-fireplace-stove-1

Contura on tuonut markkinoille uusia tulisijoja sekä uudistetun i40-takkasydämen ja i41-takan, jotka takaavat puhdasta lämpöä tyylillä ja laadulla varustettuna.

Ruotsalainen takkavalmistaja Contura laajentaa kiertoilmatakkojen ja -takkasydämien valikoimaansa uudella Contura i2/210 -sarjalla, joka tarjoaa kompakteja, kestäviä ja luotettavia takkasydämiä ja vapaasti seisovia takkoja. Uutuussarjan mallit edustavat ajatonta muotoilua, joka sulautuu minkä tahansa kodin sisustukseen aina perinteisestä moderniin tyyliin.

Uudet Contura 210-takat ja i2-takkasydämet sekä uudistetut i40-takkasydämet ja i41-takat tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka yhdistävät modernin muotoilun ja tehokkaan lämmityksen. Conturan puhtaasti palavien uutuustakkojen avulla voit luoda kodikkaan tunnelman samalla kun säästät polttopuita ja minimoit päästöjä.

Contura i2 -takkasydän – tehokasta lämmitystä pieneen tilaan

Kiertoilmatoiminnolla toimiva Contura i2 takkasydän on suunniteltu tarjoamaan tehokasta lämmitystä pienemmissä tiloissa. Tämä kompakti takkakasetti sopii erityisesti moderneihin koteihin, joissa tilankäyttö on optimoitu.

Uuden takan lisäksi takkakasetin avulla voi avotakan päivittää tehokkaaksi lämmityslaitteeksi takkasydämen lämmittäessä palamisilman ja puhaltaessa sen takaisin huoneeseen. Nykyaikaisella polttotekniikalla varustettu avotakka lämmittää jopa 70 % tehokkaammin ja vähentää polttopuun kulutusta noin 30 %.

Contura i2 -sarjassa on useita malleja ja kehysvaihtoehtoja, jotka antavat mahdollisuuden valita tulisija omaan sisustukseen sopivaksi. Vakiomallissa on valurautainen luukunkehys, jonka voi valita joko 3- tai 4-sivuisella kehyksellä. Contura 210G -mallissa on kokolasiluukku valittavissa 3- tai 4-sivuisella kehyksellä.

Contura i2 -takasydämessä yhdistyvät helppokäyttöisyys ja tyylikkyys. Pienestä koostaan huolimatta se tarjoaa erinomaisen lämmitystehon ja luo miellyttävän tunnelman kotiisi.

Contura i2 -takan tekniset tiedot:

Korkeus, 3-sivuinen/ 4-sivuinen kehys (mm): 600/615
Korkeus, takkasydän (mm): 570
Leveys, kehys (mm): 550
Leveys, takkasydän (mm): 515
Syvyys (mm): 350
Nettopaino (kg): 80
Teho (kW): 4–7
Hyötysuhde (%): 82
Maksimaalinen lämmitysala (m²): 120
Polttopuun enimmäispituus (cm): 33

 

Contura i2 -takkasydämet ovat tilattavissa Takkahuoneelta kesäkuusta 2024 lähtien hintaan 2090 € (Ci2 valurautaluukulla ja kehys 3 tai 4 sivulla) ja 2290 € (Ci2G lasiluukulla ja kehys 3 tai 4 sivulla).

contura-i2-takkasydan-kiertoilmatakka-fireplace-insert-stove-1

Contura 210 -takka – modernia muotoilua ja uusinta palamistekniikkaa

Contura 210 -takkasarja edustaa modernia muotoilua ja korkeaa laatua. Kompakti tulisija mahtuu myös avotakkoihin, jolloin niistä saa päivitettyä tehokkaan lämmityslaitteen. Contura 210 -takka on saatavilla perusmallina valurautaisella luukunkehyksellä sekä C210G-versiona kokolasiluukulla.

C210-mallin matalajalkainen perusversio vaatii palamattoman alustan, mutta korkeat jalat ovat pian saatavilla, mikä mahdollistaa suoran asennuksen lattialle. Lisävarusteena tilattavissa oleva halkotila, ovella tai ilman, tarjoaa tarvittavan suojaetäisyyden puulattiaan tai muuhun palavaan materiaaliin tulisijan alapuolella.

contura-210-takka-kiertoilmatakka-mallit-fireplace-stove-models
Ylärivillä Contura 210 valurautaisella luukunkehyksellä ja alarivillä Contura 210G kokolasiluukulla.

Turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat keskiössä C210-takkojen suunnittelussa. Niissä on integroitu palamisilmajärjestelmä, joka piilotetaan takan kuoren sisäpuolelle, säilyttäen takan tyylikkään ulkonäön ja varmistamalla optimaalisen palamisilman saannin.

contura-210-takka-kiertoilmatakka-jaloilla-fireplace-stove-with-legs
Contura 210 -takka korkeilla jaloilla on tulossa myös markkinoille.

Contura 210 -takan tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 615
Korkeus halkotilan kanssa (mm): 845
Korkeus, jalat (mm): 50
Leveys (mm): 500
Syvyys (mm): 355
Nettopaino (kg): 85
Teho (kW): 4–7
Hyötysuhde (%): 82
Maksimaalinen lämmitysala (m²): 120
Polttopuun enimmäispituus (cm): 33

Contura 210 -takat ovat tilattavissa Takkahuoneelta kesäkuusta 2024 lähtien hintaan 1990 € (C210 valurautaluukulla), 2190 € (C210G lasiluukulla), 2290 € (C210 valurautaluukulla ja puutilalla) ja 2490 € (C210G lasiluukulla ja puutilalla).

Contura i40 -takkasydän – uudistettu takkasydän kulmaluukullisesta klassikosta

Contura i40 on päivitetty versio suositusta takkasydämestä, joka tarjoaa modernin ilmeen ja käytännölliset ominaisuudet. Tämä takka antaa upean näkyvyyden tulelle etupuolen ja oikean tai vasemman sivun luukun kautta, lisäten kodin tunnelmaa ja tehden siitä keskipisteen.

Uudistetussa Contura i40 -takkasydämessä on panostettu erityisesti helppokäyttöisyyteen ja tehokkuuteen. Sen innovatiiviset ominaisuudet, kuten päästöjä minimoiva HR-lasi ja melkein sammuneen hiilloksen uudelleen sytyttävä Boost-toiminto paloilman syöttöön, takaavat puhtaan ja tehokkaan palamisen, mikä tekee takan käytöstä mukavaa ja vaivatonta.

Contura i40 -takkasydämen tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 1526
Leveys (mm): 740
Syvyys (mm): 485
Nettopaino (kg): 160
Polttopuun enimmäispituus (cm): 50
Suurin lämmitysala (m2): 150
Teho (kW): 5–10
Hyötysuhde (%): 81

Contura i40 -takkasydämet ovat tilattavissa Takkahuoneelta kesäkuusta 2024 lähtien hintaan 4805 € (Ci40 oikea- tai vasenkätinen kulmaluukku).

Contura i41 -takka – uudistettu kulmaluukullinen takka monipuolisilla pintavaihtoehdoilla

Contura i41 -takka on täydellinen valinta sinulle, joka arvostat sekä tyylikkyyttä että käytännöllisyyttä. Tämä takka on varustettu kulmaluukulla, joka tarjoaa laajan tulinäkyvyyden ja lisää kodin viihtyisyyttä. Voit valita luukun sijoituksen vasemmalle tai oikealle parhaan mahdollisen näkyvyyden ja sijoittelun takaamiseksi kotisi eri tiloihin.

Päivitetty Contura i41 on suunniteltu huolellisesti yksityiskohtia myöten. Aiempaa Contura i41-takkamallia pienempi leveys helpottaa tulisijan sijoittamista.

Voit valita takan useista eri kuorivaihtoehdoista, kuten mustasta tai valkoisesta teräksestä, vuolukivestä tai Conturan ainutlaatuisesta Artstone-betonista valkoisena, antrasiitinmustana tai harmaana. Tämä takaa, että Contura i41 sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin.

contura-i41T-takka-vuolukivi-kiertoilmatakka-penkillä-fireplace-with-bench

Lisävarusteeksi voit valita tyylikkään penkin, joka on saatavilla teräs- tai Artstone-versiona. Lisäksi saatavilla on kaksi eri kokoista halkotilaa, jotka lisäävät käytännöllisyyttä.

Contura i41 -takan tekniset tiedot:

Korkeus (mm): 1650
Leveys (mm): 820
Syvyys (mm): 500
Nettopaino (kg): 245 (vuolukivi 420 kg, Artstone 355 kg)
Polttopuun enimmäispituus (cm): 50
Suurin lämmitysala (m2): 150
Teho (kW): 5–10
Hyötysuhde (%): 81

Contura i41 -takat ovat tilattavissa Takkahuoneelta kesäkuusta 2024 lähtien hintaan 5740 € (Ci41 musta teräs), 5840 € (Ci41 valkoinen teräs), 6085 € (Ci41A Artstone Naturel (harmaa)), 6585 € (Ci41A Artstone valkoinen tai antrasiitti) ja 7050 €(Ci41T vuolukivi).

Conturan uutuustakat Takkahuoneelta tulitikut käteen -palveluna

Conturan ainoana virallisena jälleenmyyjänä Suomessa toimiva Takkahuone on Suomen johtava tulisijojen toimittaja, joka tarjoaa kattavan valikoiman tulisijoja ja hormeja asiantuntevalla palvelulla.

Takkahuoneen myymälöistä löydät Suomen laajimman valikoiman kotimaisia sekä Euroopan parhaita tulisijoja, ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan takan. Olipa kyseessä kodin, mökin tai muun tilan lämmitysratkaisu, Takkahuoneen ammattilaiset varmistavat, että saat parhaan mahdollisen palvelun ja tuotteen.

Takkahuone tarjoaa myös tulitikut käteen -palvelua, joka kattaa kaiken suunnittelusta asennukseen ja vanhan tulisijan purkuun. Takkahuoneen ammattilaiset huolehtivat siitä, että tulisijasi asennetaan turvallisesti ja asianmukaisten rakennus- ja paloturvamääräysten mukaisesti.

Voit myös hyödyntää Takkahuoneen tarjoamaa joustavaa rahoitusta, joka mahdollistaa 12 kuukauden korottoman maksuajan.

Takkahuoneen asiantunteva ja ystävällinen henkilökunta auttaa sinua löytämään juuri oikean ratkaisun, olipa kyseessä uusi tulisija tai vanhan päivittäminen. 

Ota yhteyttä lähimpään Takkahuoneen myymälään ja aloita kanssamme matka kohti lämpimämpää ja tyylikkäämpää kotia!

Sovi myymäläkäynti asiantuntijalle